Moderator ved debatarrangement

Moderator ved debatarrangement

Jeg havde fornøjelsen af at moderere et interessant miniseminar om arkitektoniske strategier for udvikling af lokalsamfund afholdt på den norske ambassadørs residens i Hellerup.

 

Det finnes lysende eksempler på, hvordan kultur og arkitektur kan bidra til fornyelse av lokalsamfunn i samspill med økonomi, infrastruktur, miljø og turisme. Målet med dette nordiske seminar er en utveksling av de beste løsningsmodeller fra Norge og Danmark, ledsaget av en diskusjon om nye konsepter og økonomiske modeller, som kan bidra til å gjenoprette nye lokale identiteter.

Den norske arkitekt Reiulf Ramstad holdt oplæg med udgangspunkt i egne projekter i både Norge og Danmark. I debatpanelet sad Stine Lea Jacobi, programchef i Realdania, Johannes Vestergaard, centerleder for Kornets Hus i Hjørring, Christine Buhl Andersen, forkvinde for Ny Carlsbergfondet, Lars Autrup, direktør for Akademisk Arkitektforening, Anna Hassel, arkitekt Lokale- og Anlægsfonden og Søren Taaning, grundlægger af Deep Forest Art Land.

 

Sekretariatschef Mikkel von Seelen fra Hærvejens sekretariat stod for perspektiveringen af debatten.